< Nieuws

Partijen denken met de media mee Gepubliceerd door Leeuwarder Courant op 23 februari 2015,

Bezoeken, beloften en warme belangstelling. Politici laten zich tot de verkiezingen extra zien. De rubriek 18maart2015 bericht erover.

Politieke partijen denken met de media mee. Heeft de krant misschien behoefte aan een mooi plaatje van onze lijsttrekker? Ja? Astublief, hier hebt u er een, geheel rechtenvrij te gebruiken. Het CDA was recent de eerste die een prent-met-CDA-logo van een breed lachende Sander de Rouwe stuurde. Dit weekeinde volgde de FNP met een paar authenthieke Johannes Kramers.

Jelle Hiemstra, oprichter van partij Friese Koers, startte zijn verkiezingscampagne gisteren in het perscentrum van het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Clubbestuurder Geert Pieter Vermeulen staat op zijn verkiezingslijst, vandaar dat er wat hotemetoten bij waren. Volgens sommige statenleden was Hiemstra’s echte campagnestart dik drie jaar terug al, toen hij als statenlid uit de PVV stapte en voor zichzelf begon. De Sneker zoekt en vindt sindsdien voortdurend de publiciteit.

De PvdA meldt een bijeenkomst in Leeuwarden met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb (begin maart, niet over Syrië-verdachten) en 50PLUS blikt tevreden terug op de opening van een tijdelijk hoofdkantoor in Leeuwarden door Henk Krol.

Foto 50PLUSdus.nl